A nagyméretű játszószőnyeg védelmet nyújt

A kisbabák nagyon kíváncsiak, ezért hamar elindulnak felfedezni a világot. Fél éves korukat követően már elkezdenek mászni, ami a büszkeség mellett aggodalommal tölti el a szülőket.

Ha Te is szeretnéd megőrizni a gyermeked testi épségét, akkor dönts a nagyméretű játszószőnyeg megvásárlása mellett. Így nem kell amiatt aggódnod, hogy a kicsi meghűl a hideg padlón vagy beüti magát a kúszás gyakorlása közben.

A minőségével biztosan elégedett leszel, hiszen a német gyártmányú termék megszerezte az Oeko-Tex Standard 100 minősítést. Nincsenek benne káros anyagok, ezért a babád egészsége nem forog veszélyben. Teljesen BPA-mentes.

A nagy játszószőnyeg akár 180×180 centiméteres méretben is megvehető, ami egyedülállónak számít a piacon. Így bőven lesz helyed a gyermeked mellett és Te is segíthetsz neki a kúszás megtanulásában.

A speciális, csúszásmentes felületnek köszönhetően a babádnak nem lesz olyan nehéz dolga a mozgás elsajátításánál. Az esések sem fognak neki annyira fájni, hiszen az extra nagy játszószőnyeg csillapítja ezeknek az erejét.

Te magad is hosszútávon élvezheted a termék előnyeit, hiszen a kicsi távollétében jógázhatsz, piláteszezhetsz vagy tornázhatsz rajta. A tisztítása igazán könnyű lesz, hiszen egy vizes szivaccsal könnyen eltávolíthatod a szennyeződéseket.