Itt a legújabb őrület: a multifunkciós EKO Játszószőnyeg Németországból!

Mivel a kisbabád mindent megrágcsál, ami az útjába kerül, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagot vesz a szájába, milyen anyaggal érintkezik az érzékeny bőre.  Most már szerencsére itthon is kapható a Németországban hatalmas sikert aratott, BPA mentes, csúszásmentes, mozgásfejlesztő óriás EKO Baba Játszószőnyeg.

Ezt a multifunkciós habszivacs szőnyeget használhatod babamasszázshoz, baba-mama tornához, vagy akár pelenkázhatsz rajta, hiszen folyadék- és víztaszító anyaga miatt gyerekjáték letörölni a felületét egy nedves szivaccsal. Az EKO Játszószőnyeget hosszú évekig ki tudjátok majd használni, nagyobb gyerekek számára kiváló játszószőnyeg, amelyen tudnak autókázni, kisvonatozni, puzzle-t kirakni vagy akár gyurmázni! Ha a gyerekek éppen nem játszanak rajta, nekünk szülőknek kiváló fitness, pilates vagy jóga szőnyeg.

A 100% Németországan gyártott, BPA mentes, antiallergén óriás játszószőnyegek ÖKO-TEX minősítéssel rendelkeznek. Az ÖKO-TEX Standard 100 minősítés jelzi, hogy olyan anyagot tartasz a kezedben, amely csecsemők által tartós és közeli bőrkontaktus esetén is biztonsággal használhatók.

Ezek a habszivacs szőnyegek csúszásmentes és eséscsillapító anyagúak, így védik a kis buksikat és az ízületeket az esésnél. Nagyon jól szigetel, így hagyományos gyerekszőnyeg helyett is lehet később használni. Nyáron pedig kiviheted a kertbe, kültéren is használhatod. Az EKO Baba Játszószőnyeg 6 gyönyörű színben és 3 méretben már itthon is kapható!

Tags:

Leave a comment