Fizetés és szállítás

Ingyenes szállítást vállalunk!

Az Eko Játszószőnyegeket az alábbi módon szállítjuk ki Nektek.

Választhatod a

  • Futárszolgálatot (GLS) amennyiben a házhozszállítást részesíted előnyben, vagy a
  • GLS Csomagpontot, ha akkor szeretnéd átvenni a terméket amikor Neked kényelmes.
  • Személyesen is átveheted, ebben az esetben hívj minket telefonon és egyeztetünk időpontot.

1) Házhozszállítás futárszolgálattal

Ha a GLS futárszolgálatot választod, rugalmas kézbesítéssel küldjük el a csomagodat: ez 3 kézbesítési kísérletet foglal magában. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesít, hogy a következő napon csomagod kiszállításra kerül. A kiszállítás napjának reggelén pedig egy újabb értesítést küld majd Neked a GLS, amiben benne lesz a futár telefonszáma és egy 3 órás időablak a kézbesítés várható idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén kapsz majd egy e-mailt és az abban található linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre vagy akár személyes csomagátvételt is egy kiválasztott GLS CsomagPontban.

Szállítás idő: 2-5 munkanap. 

Az itt megadott szállítási költségek kizárólag magyarországi kézbesítés esetén érvényesek. Külföldre történő szállítás esetén utánvéttel történő fizetés nem válaszható. Külföldre történő szállítás nem ingyenes, ez ügyben kérlek, egyeztess kollégánkkal telefonon vagy e-mailben (info@eko-jatszoszonyeg.hu, +36 70 233 9356)

2) Személyes átvétel GLS CsomagPonton

GLS CsomagPont segítségével az ország területén megtalálható több mint 650 CsomagPont valamelyikében személyesen is átveheted a megrendelt csomagodat. A csomagpontok hosszú nyitvatartással elérhetőek, és sorban állás nélkül tudod átvenni a csomagodat. A GLS SMS-ben tájékoztat arról, ha a csomagod megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldeményedet (figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét). Amennyiben nem tudod átvenni a csomagodat, az érkezéstől számított 3. munkanapon még egy emlékeztetőt e-mailt küld Neked a GLS. Ha utánvételt választasz, készpénzzel vagy egyes CsomagPontokon bankkártyával is kifizetheted a csomagodat. Ha ezt a szállítási módot választod, akkor egy térképes kereső segítségével tudod meghatározni, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagodat.

GLS CsomagPont kereső

 

Szállítás idő: 2-5 munkanap.

Az átvételi hely pontos nyitvatartását és egyéb adatait a megfelelő GLS CsomagPont kiválasztásakor látod. További információt erről az átveteli lehetőségről a GLS hivatalos oldalán olvashatsz.

3) Személyes átvétel előzetes megbeszélés szerint

Lehetőség van személyes átvételre is, amennyiben ezt a lehetősége választod, kérünk, vedd fel a kapcsolatot kollégánkkal az info@eko-jatszoszonyeg.hu címen vagy a+36 70 233 9356 –os telefonszámon.

Ebben az esetben a csomagodat előre kifizetheted banki átutalással, illetve a helyszínen készpénzben is tudod rendezni a fizetést.
Milyen fizetési módok közül tudok választani?

Többféle fizetési lehetőséget is kínálunk számodra:

  • Banki utalás
  • Utánvét bankkártyás fizetést és készpénzes fizetést is választhatsz utánvét esetén.

1) Banki utalással:

Ha a kiválasztott termékeket szeretnéd előre utalással fizetni, akkor a végösszeget kérjük, az alábbi bankszámlánkra utald át:

Kedvezményezett neve: Méhész Csaba E.V.

Kedvezményezett bankja: OTP Bank

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11773188-03525753-00000000

A megjegyzés rovatba írd be a rendelésed számát!

Ha beérkezik az utalásod, mi 2 munkanapon belül összekészítjük a csomagodat és legkésőbb a következő munkanap elindítjuk a szállítását. Banki nyitvatartási időben történő utalás esetén 1 munkanapot számolj arra, hogy a pénz hozzánk megérkezzen. Ha banki nyitvatartási időn kívül utalsz, akkor csak a következő munkanap kezdődik a fenti számítás, hiszen a bank is csak aznap fogja feldolgozni az utalási kérésedet.

A banki utalással történő fizetés díjmentes.

2) Utánvétel: Amennyiben a rendelésed értékét a csomagod kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az utánvét lehetőséget.

Az utánvétel esetén választhatsz bankkártyás és készpénzes fizetés között!

Az utánvéttel történő fizetés díjmentes.

 

Ha bármi további kérdésed lenne, bátran keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

 e-mail: info@eko-jatszoszonyeg.hu
telefon: +36 70 233 9356