EKO Baba Játszószőnyeg

Ingyenes szállítást vállalunk!
Made in Germany
STANDARD 100 by OEKO-TEX - Bizalom a textíliában
1. Miért válasszam az EKO Baba Játszószőnyeget?

Az EKO Baba Játszószőnyegek higiénikus, sokoldalúan használható és ártalmas anyagoktól mentes csecsemőbarát és gyermekbarát óriás, nagyméretű játszószőnyegek.

Baba játszószőnyeg
Óriás játszószőnyeg
Játszószőnyeg babáknak
Szivacs játszószőnyeg
Nagyméretű játszószőnyeg
Játszószőnyeg puzzle
2. Miért olyan egyedülálló az EKO Baba Játszószőnyeg?

A legszigorúbb minőségellenőrzési kritériumok szerint Németországban gyártott és OEKO-Tex tanúsítással rendelkező nagyméretű baba játszószőnyegek megfelelnek a legmagasabb minőségi, higiéniai és biztonsági előírásoknak. Az OEKO-Tex tanúsítás csecsemők és kisgyermekek számára is ajánlja az újgenerációs habszivacs szőnyegeinket, a babák bőrével tartósan és közvetlenül érintkezve is biztonságos.

Az EKO Baba Játszószőnyegek FTALÁT, AZOSZÍNEZÉK és BPA mentesek! Ezek a mérgező anyagok már régóta szerepelnek az egészségügyi kockázatot jelentő anyagok listáján, kisbabákra különösen veszélyesek! Ne kockáztassuk gyerekeink egészségét azzal, hogy ismeretlen eredetű és követhetetlen gyártási folyamatú, mérgező anyagokat tartalmazó baba játszószőnyegeket, habszivacs játszószőnyegeket, habtapikat vásárolunk!

Az EKO Baba Játszószőnyegek gyártásához mi az orvostechnikai eszközök gyártásában is felhasznált DINCH lágyítót használjuk.

 

3. Még mi mindent tudnak az óriás játszószőnyegeink?
 • Széles színválasztékot kínálunk – jól mutatnak ezért gyerekszobában, nagyszobában vagy akár a konyhánkban.
 • Három méretben kaphatók a nagyméretű Baba játszószőnyegek, a kisebb méretűt – 120×120 cm – elvihetjük magunkkal akár nyaraláskor, kiváló babamasszáshoz is. Felár ellenében egyedi méretre is tudunk gyártani.
 • Támogatja a gyerekek mozgásfejlődést, motiválja a kisebbeknél a kúszást és mászást. A legtöbb játszószőnyeggel ellentétben nem csúszik ki a babák alól.
 • Játszószőnyegeink Jól szigetelnek, télen is védik a kis talpakat a hidegtől.
 • Kiváló óriás játszószőnyeg – játszhatunk rajta építőtoronnyal, kisautóval, puzzle-Vel, gyurmával, kisvasúttal vagy akár legóval. Egy rögtönzött táncdélutánhoz is remekül jön, hiszen nem csúszik ki alólunk, mint egy hagyományos szőnyeg.
 • Az EKO Baba Játszószőnyeg higiénikus és praktikus alternatívája a nehezen tisztítható, hagyományos játszószőnyegeknek. Egyszerűen letöröljük a felületét egy kis vizes, enyhén szappanos vagy higiéniás tisztítószeres (Frosch, Sagrotan etc.) kendővel. Porszívóval is tisztíthatjuk. Semmilyen folyadékot nem szív magába, a tisztítása ezért igazán gyerekjáték! 40 fokon mosható mosógépben is a baba játszószőnyegünk.
 • Kicsomagolás után az első néhány nap lehet enyhe gumi illata a szőnyegnek, de ez hamar kiszellőzik.
 • Nyáron kiválóan használható alátétként gyerekmedencékben az újgenerációs habszivacs szőnyegünk.
 • A padlófűtés esetén is kiválóan használható az Eko Játszószőnyeg.
 • A német minőség garantálja a játszószőnyegeink hosszú élettartalmát és az anyag erős ellenálló képességét. Szülőként mindannyian arra vágyunk, hogy nagy kopásállosságú és sérülésmentes eszközök vegyék körül gyerekeinket. Az EKO Baba Játszószőnyegeken gyerekeink gondtalanul tombolhatnak, ezt garantáljuk nektek!
 • A jó játszószőnyegnek alapvető kritériuma, hogy jól csillapítsák az esést és csúszás biztosak legyenek. Az Eko Játszószőnyeg mindezt tudja. Elég sűrű az anyaga ahhoz, hogy ne süppedjen bele a járást gyakoroló kis totyogónk lába, ugyanakkor elég puha ahhoz, hogy csillapítsa valamennyire az esést és ezzel védje az ízületeit.
 • A játszószőnyegeink kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, így télen is jól használhatók, akár hidegburkolatra, a konyhába vagy fürdőszobába lefektetve.
 • Szőnyeg helyett is, de a szőnyegre ráterítve is használhatjuk az Eko Baba Játszószőnyegeket a gyerekszobában, nappaliban vagy a lakás bármely más helyiségében.
 • Multifunkciós, hiszen mi szülők is tornázhatunk, jógázhatunk a  nagyméretű játszószőnyegen.
 • Testérek együtt játszhatnak a nagyméretű játszószőnyegen.
4. Technikai részletek - Újgenerációs habszivacs szőnyeg

A 4,5 mm vastagságú EKO Baba Játszószőnyegek PVC alapanyagúak, így rendelkeznek ennek az anyagnak minden előnyével – rendkívüli teherbírású és nagy kopásállóságú, jól tisztítható és kellemes tapintású, lágy anyag. Ugyanakkor minden mérgező anyagtól mentesek az újgenerációs habszivacs szőnyegeink, ahhoz, hogy ezt biztosítani tudjuk, a legátfogóbb minőség-ellenőrzés és tanúsítási rendszer, a STANDARD 100 by OEKO-TEX® mellett történik a játszószőnyegek gyártása Németországban. BPA és FTALÁT mentes baba barát anyagösszetétele garantálja a biztonságos játékot a legkisebbek számára is.

STANDARD 100 by OEKO-TEX - Bizalom a textíliában
5. Méretei - Nagyméretű Játszószőnyegek

JUMBO: 180×180 cm – hangulatos játéksziget a nagyszobánkban, gyerekszobában, kiváló baba mama tornához is, multifunkciós játszószőnyeg

BUBO: 160×160 cm – gyerekszobába, konyhába vagy nagyszülőknél kiváló játszósziget, játszószőnyeg testvéreknek, óriás játszószőnyeg baba mama tornához

MAUSI: 120×120 cm – ideális utazáshoz, babamasszázshoz is ajánljuk

(Óvodák, családi napközik, fejlesztőházak számára egyedi méretben is rendelhető)