Nagyméretű habtapi a kicsik biztonságáért

Édesanyaként szeretnél mindent megtenni érzékeny kisbabábád védelme érdekében. Ne aggódj, a nagyméretű habtapi gondoskodik arról, hogy a csemetéd biztonságban fejlődhessen.

A kúszás körülbelül 7-9 hónapos korban kezdődik el, tehát ekkor már fokozott szükség lesz a védelemre. Az óriás habtapi segíti a mozgást, ezért a babád dolga nem lesz annyira nehéz. Attól sem kell tartanod, hogy a bébi megfázik a hideg padlón, mert a szőnyeg hatékony védőréteget képez a hőszigetelő képességének hála.

A felület teljesen csúszásmentes, ennek köszönhetően pedig jelentősen csökken a balesetek előfordulásának valószínűsége. A térdelés, a felállás, illetve a járás megtanulásánál sem kell olyan sok problémára számítanod.

A Németországban gyártott, nagyméretű habtapi minőségi anyagösszetétellelű. ÖKO TEX 100 Standard tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garanciát jelent a jó választásra. Nincsenek benne mérgező anyagok.

A babaszőnyeg használata több szempontból is praktikus. A tisztítása nagyon egyszerű, mivel elég vízzel lemosnod, letörölnöd ha valamilyen szennyeződés keletkezik rajta. Valljuk be, ez nagyon gyakran előfordul egy kisgyerekes háztartásban. A textilszőnyegek kitisztítása jóval körülményesebb feladat lenne.

Az óriás habtapit gyönyörű színekben vásárolhatod meg az internetről. Háromféle méretben áll a rendelkezésedre. Érdemes a nagyobb változat mellett döntened, hiszen így akár az egész család odaülhet a gyermeked mellé és közösen játszhattok.

A kellemes tapintású, kopásálló anyag igazán strapabíró. Hangelnyelő tulajdonsággal rendelkezik. Nem jelent gondot, ha padlófűtésetek vagy otthon, mivel ez nem árt a nagyméretű habtapinak. A tárolása igazán egyszerű, hiszen csak fel kell göngyölítened. Szerencsére kis helyen is elfér.

Akkor is bátran megvásárolhatod, ha a gyermekednek érzékeny a bőre. A folyadék- és víztaszító anyaga nem fog irritációt okozni.

Fontos kiemelni, hogy a használata a kertben is lehetséges. Így nagyobb valószínűséggel óvhatod meg a kicsit az esések okozta fájdalomtól. Ha kedved tartja, akkor akár a baba masszírozására is sort keríthetsz rajta.

Ne felejtsd el, hogy akár Te is használhatod a babaszőnyeget, amennyiben jógázni, tornázni vagy piláteszezni támad kedved. Biztos lehetsz benne, hogy a gyermeked előbb-utóbb csatlakozni fog Hozzád és Veled együtt csinálja majd a gyakorlatokat.