Ti írtátok rólunk! Nagyon köszönjük a visszajelzéseket az EKO Játszószőnyegről!

Itt olvashattok közülük néhányat:

Tisztelt EKO Játszőszőnyeg Magyarország Csapata!

Dalma kislányunk most tölti be a 7. hónapot és most kezd ismerkedni az EKO játszószőnyeggel.

Dalmi elég korán kezdte a mozgást, ezért sokat gondolkodtunk, hogy a nappalink járlólapjára mit is tegyünk, mert annak ellenére, hogy padlófűtés van alatta, ha nem kell fűteni a járlólap elég hideg tud lenni és persze a felülete is kemény. A legmegfelelőbbnek az EKO játszőszőnyeget találtuk alkalmasnak arra a feladatra, hogy Dalmus megtanuljon kúszni-mászni és járni, mert nem fázunk rajta, nem fáj ha koppan a kobak és jó nagy, így elférnek rajta a kedvenc játékok és még anya és apa is odafér. ? Szinben azért a szürkét választottuk, mert a színes játékok az erős konntraszt hatás miatt jól látszakan rajta, ami szeintünk jó a babánknak és jó nekünk, mert mi sem fogunk a játékokra lépni. ?

Küldünk pár képet, hogy lássátok milyen ha apa és lánya játszanak, tornáznak a játszószőnyegen.

Üdvözlettel: Sassék ?

Sziasztok!

Mi nagyon szeretjük az EKO szőnyeget; kislányom mindent azon csinál ! Azon játszik, azon néz mesét! A legjobb, hogy nem csúsznak rajta a tárgyak! Pl a fotelja!

Köszönjük ! Renáta és Alia

Sziasztok!

Jézuska hozta a játszószőnyeget az akkor 3 hónapos kisfiamnak. Azóta forgolódik és most kezd kúszni ?

Ági

Kedves EKO játszószőnyeg Magyarország Csapata!

Noel Kincsünk 6 hónaposan kapta meg az EKO játszószőnyeget. Ezen
kezdett el kúszni, majd mászni, s ezen képességeit ugyancsak rajta
fejlesztette ki.  Nagyon előnyös volt a szőnyeg tapadása, mivel nem
csúszott a “gyakorlatozás” közben.

Játszani is imád rajta. Könnyen tudom tisztítani, letörölni.
Univerzális, mert én is használom a gyógytornámhoz.
Nem utolsó sorban pedig nagyon örülök, hogy találtam egy BPA-,ftalát
-és károsanyag mentes szőnyeget Kisfiunknak.

Üdvözlettel és köszönettel:
Tünde

Kedves EKO Játszószőnyeg Csapat!

Csatolva küldöm a képet, nagyon szeretjük a játszószőnyeget, mindennapi használatban van ?

Üdvözlettel, Szandra

Kedves EKO Játszószőnyeg!

Mellékelten küldjük Danit, aki 5 hónaposan látható a képen a szőnyegével :).

Üdv; Dóra

Kedves Eko-játszószönyeg!

Szeretném megköszönni ezt a szuper szőnyeget. Nagyon szeretjük! (Az értékelésben leírtam az imént a tapasztalatokat.)

Csatolmányban küldöm a képet, amivel szeretnénk részt venni a nyeremény játékban.

Üdvözlettel:

Hajnalka

Sokat gondolkoztam, hogy megvegyem e, mert picit drága, de már most látom, hogy teljesen megérte. Nagyon strapabíró, sokáig hasznát fogjuk venni. Jó minőségű, nem büdös, nem csúszkál, kényelmes rajta hemperegni. Szívből ajánlom mindenkinek

Boszi

Szuper a játszószőnyeg! Sokkal jobban tud mozogni a baba ezen a felületen, mint a korábbin, egyre magabiztosabban megy neki a kúszás és a mászás is. Az ára miatt sokat gondolkoztam rajta, de már egyértelműen látom, hogy megérte. ?

Dalma

Unokaöcsimnek vettem karácsonyra egy zöld jumbot
Minden nap Skypeolunk velük es olyan jó látni.
Feldobja a szobájukat ez a szép szin, kellemek megnyugtatóm. A kezdetektől nagy örömmel mászott rajta, látszott, hogy segítség neki, hogy ilyil jól tapad. A szülei is szeretik, mert jol szigetel nem fázik rajta a pici. Lassan a kislányomnak is tervezek vennv egyet ?
MimdenkimMi szeretettel ajánlom ? ♥

Emese

Jumbo szőnyeget vettem az unokahugimak, aki 2 nap alatt megtanult rajta megfordulni! Azóta még a 81 éves nagyapja is mellé tud ülni vagy feküdni, így együtt játszanak amikor vigyáz rá.
A másik unokahugi 4 hónappal fiatalabb, de már kiválasztottuk az ő szőnyegének a színét.

Misstibi

Nagyon jó nem tartalmaz káros anyagokat nem csúszik az esetleges esést nagy mértékben felfogja!Szép színe van igaz hogy megkell fizetni az árát de mindenképpen ajánlom!És ugye a minőségért fizetni kell!De ha kérdeznék én ezt ajálanám!?Nekünk lila jumbo méretű van mese szép?

HappyBaby

Amikor arra került a sor, hogy játszószőnyeget válasszunk, az volt a fő szempont, hogy biztonságos legyen, káros anyagot ne tartalmazzon és a lehető legnagyobb méretű legyen. Nagyon örültem, amikor rábukkantam az EKO játszószőnyegre, amiből számunkra a jumbo méret lett az ideális. Nagyon szeretjük, jól mutat a nappaliban, higiénikus, könnyű tisztítani.

Erika

Faccbookon nyertem kisfiamnak! Nagyon szuper, masszív szőnyeg. Nemcsak a kisfiam, hanem a nagyobb fiam is előszeretettel játszik rajta!Nagyon szeretjük ?

Nikolett

Teljesen meg vagyunk elégedve a játszószőnyeggel, meglepően jól szigetel, remek gyakorlóterep a kicsiknek, de mi felnőttek is szeretjük használni. Baba-mama tornához is ideális.

Zita

Nagyon sokáig kutattam,, hogy mi legyen a nappalinkban a padlón a gyerekek alatt játék közben, a kicsinél m,ozgás közben. Végül ezt a játszószőnyeget választottam, mert meggyőzött, hogy káros anyagoktól mentes. Nem szerettem volna, hogy mérgező anyagú játszószőnyegük legyen, mert sajnos sok ilyen is van bolti kínálatban. Az óriás méretet választottam és szuperül elfér rajta az egész család:) Igazi kis közösségi tere lett a nappalinkban a játszósarkunk. Eddig nagyon bírja a strapát, olyan, mintha új lenne, pedig már hónapok óta nyúzzák. Szóval ajánlom:)

Andrea