Babakarám

A Dwinguler babakarámok mérete: 2,4m x 1,5m, a Dwinguler karámok legmagasabb pontja 78,3 cm magas, amely méret egyedülálló a babakarámok között.

A nagyméretű Dwinguler játszószőnyegek mérete pontosan beleillik a babakarámba, így a legkisebbek számára nem csak biztonságos, de egyben pihe-puha játszóterületet is varázsolhatunk.

A Baby Care babakarámok mérete: 2,19m x 1,47m, 63 cm magasak és a nagyméretű Baby Care játszószőnyeg pontosan bele illeszthető a karámba.

A lekerekített széleinek köszönhetően a babák nem ütik meg magukat a karámban, az ajtó zárnak köszönhetően pedig nem tudnak kiszökni a babakarámból.

Könnyen felállíthatóak és szétszerelhetőek.

Szürke, bézs, kék-fehér és szivárványszínekben kaphatóak a Dwinguler és Baby Care babakarámok, így minden család megtalálja a lakásukba illő színválasztékot.

A Dwinguler és Baby Care termékek 100% -ig biztonságos termékek, amelyek megfelelnek valamennyi Európai Uniós és Egyesült Államokbeli játékbiztonsági jogszabálynak, előírásnak. Semmilyen kisgyermekre káros anyagot nem tartalmaznak a termékek.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve