A babaszőnyeg kiállja az idő próbáját

Te is azt szeretnéd, hogy a gyermeked ideális körülmények között nőjön fel? Mindent meg akarsz tenni annak érdekében, hogy mosolyt láss az arcán? Akkor érdemes a babaszőnyeg megvásárlása mellett döntened.

Mivel nagyméretű, ezért egyedülállónak számít a piacon. Akár 180×180 centiméteres változatban is meg lehet venni. Ez azért előnyös, mert így a testvérek együtt játszhatnak rajta. Melléjük fértek Te és a párod is, tehát semmi sem szab gátat az önfeledt szórakozásnak.

A termék megvehető még 160×160, illetve 120×120 centiméteres típusokban. Ezek valamivel kisebbek, de még így is nagyobbak, mint a piacon kapható játszószőnyegek. A kisebb szobákban is könnyen elférnek. Mivel egyszerűen felgöngyölíthetőek, ezért a tárolásuk nem jelent problémát.

A nagy ellenálló képességű babaszőnyeget Németországban gyártják. Magas minőségű termékről van szó, ráadásul rendelkezik ÖKO TEX Standard 100 tanúsítvánnyal is. , tehát semmilyen káros anyagot nem tartalmaz. Nyugodt szívvel engedheted, hogy a gyermeked játsszon rajta. Nem található benne BPA, ftalát, illetve azoszínezék.

Mindegyik korosztály hasznát veheti, hiszen többféle funkcióval rendelkezik. Egyrészt védi a kicsit a megfázástól annak köszönhetően, hogy hamar átveszi a testhőmérsékletét. Gondoskodik arról, hogy a babád ne üsse meg magát. Segít a kúszás elsajátításában, mivel speciális, csúszásgátló felülete van. Az első lépések is biztonsággal megtehetőek rajta, mert a többi típustól eltérően nem csúszik ki a kicsi alól. A használatával a játék sokkal élvezetesebb lehet. A pelenka kicserélése sem jelent problémát.Tökéletes választást jelent, ha ki szeretnéd próbálni a bébi masszázst is.

Ne feledd azt sem, hogy Te is profitálhatsz a vásárlásból. Nem kell attól tartanod, hogy a kicsi miatt koszos lesz a kárpit. A babaszőnyeg tisztítása pofonegyszerű, hiszen elég csak megmosnod egy kis szappanos vízzel. A felülete víztaszító, ezért nem kell várni a megszáradására sem. Így rengeteg munkától kímélheted meg magadat, a csemetéd pedig egy higiénikus felületen játszhat.

A habtapit kiviheted az udvarra, ha a gyermeked éppen ott szeretne játszani. Remekül bírja az igénybevételt, tehát nem fog túl hamar elhasználódni. Kapóra jöhet a sátorozáskor vagy a piknikezéskor is. A nyaralásra is könnyen el lehet vinni. Ha van a kicsiknek felfújható medencéjük, akkor mindenképpen rakd alá a babaszőnyeget, mert így biztosan nem fog kilyukadni, puhább felületen játszhatnak a gyerekek.

A csemete gondozása mellett magadra is szánj időt! Tornázz, piláteszezz vagy jógázz egy kicsit! A gyakorlatok elvégzéséhez segítséget nyújt a termék a maga csúszásgátló felületével. Hosszú időn keresztül használhatod, mivel nagyon strapabíró.

Az újgenerációs termék 4,5 milliméter vastagságú. Lerakhatod a földre akkor is, ha padlófűtés van az otthonotokban, hiszen a meleg nem árt neki. Igazán kellemes a tapintása, ennél fogva nagy élményt jelent majd, ha játékszigetként használjátok. Mivel nem irritálja a bőrt, ezért az érzékeny bőrű gyerekek is játszhatnak rajta. További előnye, hogy hangelnyelő tulajdonsággal rendelkezik.

A gyermeked biztosan kíváncsian fogja birtokba venni és örömmel gyurmázik, autókázik, vonatozik vagy legózik rajta. Meseolvasás közben akár el is szenderedhet egy kicsit a baba és alvás után vidám perceket élhettek át együtt rajta.

Hatféle különleges színben vásárolhatod meg. Válassz közülük attól függően, hogy melyik illik a legjobban a lakásod kinézetéhez. A babaszőnyeg kiszállítása teljesen ingyenes, ezért érdemes beszerezned. A megérkezését követően néhány napig enyhe gumiillata lehet, de ez idővel, pár napon belül el fog múlni.