Fizetés és szállítás – Ingyenes szállítás!

Minden fizetési mód és a szállítás is ingyenes Magyarország területén! 

Az EKO Játszószőnyeg Magyarország Partnerei:

 • GLS Magyarország
 • BARION Payment Inc.

Az EKO Játszószőnyegeket minden esetben ingyenesen és az alábbi módokon szállítjuk ki Nektek.

Választhatod a

 • GLS Futárszolgálatot, amennyiben a házhozszállítást részesíted előnyben.

GLS – Flex Delivery Service/ Rugalmas kézbesítés szolgáltatással küldjük a csomagodat, ez a GLS szolgáltatás automatikusan 3 kézbesítési kísérletet biztosít az ügyfél számára, természetesen a Flex Delivery Service díját is mi álljuk! Ennek a szállítási módnak a különlegessége még, hogy a címzett kérhet új kiszállítási dátumot, megadhat egy új címet vagy átirányíthatja a csomagját egy GLS CsomagPontba.

A GLS SMS-ben vagy e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. A második SMS/email értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldik, itt már a futár számát és egy 3 órás időablakot is megad a GLS az ügyfélnek. Ha esetleg sikertelen volt az első kézbesítési kísérlet, az ügyfél kap egy értesítést, amelyben újabb kiszállítási módot választhat. Szükség esetén van egy harmadik kézbesítési lehetőség is.

 • GLS Csomagponton való átvételt, amennyiben jobban szereted, ha akkor veszed át az árut, amikor Neked kényelmes.
 • Személyesen is átveheted, ebben az esetben hívj minket telefonon és egyeztetünk időpontot.

1) Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Szállítás idő: 2-7 munkanap. 

A szállítás ingyenes! A szállítási díjat és az utánvétes fizetés költségeit minden esetben az EKO Játszószőnyeg Magyarország állja.

Az itt megadott szállítási költségek kizárólag magyarországi kézbesítés esetén érvényesek. Külföldre történő szállítás esetén utánvéttel történő fizetés nem válaszható. Külföldre történő szállítás ára eltérő, ez ügyben kérlek, egyeztess kollégánkkal telefonon vagy e-mailben (info@eko-jatszoszonyeg.hu, + 36 30 975 2011)

2) Személyes átvétel GLS CsomagPonton

GLS CsomagPont segítségével az ország területén megtalálható több mint 650 CsomagPont valamelyikében személyesen is átveheted a megrendelt csomagodat. A csomagpontok hosszú nyitvatartással elérhetőek, és sorban állás nélkül tudod átvenni a csomagodat. A GLS SMS-ben tájékoztat arról, ha a csomagod megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldeményedet (figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét). Amennyiben nem tudod átvenni a csomagodat, az érkezéstől számított 3. munkanapon még egy emlékeztetőt e-mailt küld Neked a GLS.

Ha utánvételt választasz, készpénzzel vagy egyes CsomagPontokon bankkártyával is kifizetheted a csomagodat. Ha ezt a szállítási módot választod, egy térképes kereső segítségével tudod meghatározni, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagodat. Az általad kiválasztott CsomagPont pontos címét írd be, mint szállítási címet és jelezd,hogy ez egy GLS Csomagpont!

Itt a térképes kereső linkje:

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses

Szállítás idő: 2-7 munkanap.

A szállítás ingyenes! A szállítási díjat és az utánvétes fizetés költségeit minden esetben az EKO Játszószőnyeg Magyarország állja.

Az átvételi hely pontos nyitvatartását és egyéb adatait a megfelelő GLS CsomagPont kiválasztásakor látod. További információt erről az átveteli lehetőségről a GLS hivatalos oldalán olvashatsz.

3) Személyes átvétel előzetes megbeszélés szerint

Lehetőség van személyes átvételre is, amennyiben ezt a lehetősége választod, kérünk, vedd fel a kapcsolatot kollégánkkal az info@eko-jatszoszonyeg.hu címen vagy a +36 30 975 2011 –es telefonszámon.

Ez a lehetőség is természetesen ingyenes. Ebben az esetben a csomagodat előre kifizetheted (banki átutalással vagy bankkártyával) vagy a helyszínen készpénzben is tudod rendezni.

Milyen fizetési módok közül tudok választani?

Többféle fizetési lehetőséget is kínálunk számodra, valamennyi fizetési mód ingyenes:

 • Banki utalás – ingyenes
 • Utánvét egyelőre készpénzes fizetésre van csak lehetőség, de hamarosan bankkártyával is lehet majd utánvétet fizetni a GLS futárnál – ingyenes
 • BARION kártyás rendszeren keresztüli fizetés ingyenes

1) Banki utalással:

Ha a kiválasztott termékeket szeretnéd előre utalással fizetni, akkor a végösszeget kérjük, az alábbi bankszámlánkra utald át:

Kedvezményezett neve: Méhész Csaba E.V.

Kedvezményezett bankja: OTP Bank

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11773188-03525753-00000000

A megjegyzés rovatba írd be a rendelésed számát!

Ha beérkezik az utalásod, mi 2 munkanapon belül összekészítjük a csomagodat és legkésőbb az azt következő munkanap elindítjuk a szállítását. Banki nyitvatartási időben történő utalás esetén 1 munkanapot számolj arra, hogy a pénz hozzánk megérkezzen. Ha banki nyitvatartási időn kívül utalsz, akkor csak a következő munkanap kezdődik a fenti számítás, hiszen a bank is csak aznap fogja feldolgozni az utalási kérésedet.

A banki utalással történő fizetés: díjmentes.

2) Utánvétel: Amennyiben a rendelésed értékét a csomagod kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az utánvét lehetőséget.

 Az utánvétel esetén nemsokára (várhatóan 2018 ősztől) választhatsz bankkártyás és készpénzes fizetés között! Egyelőre csak készpénzes fizetéssel tudsz fizetni.

Az utánvéttel történő fizetés díjtalan!

3) BARION kártyás fizetés:

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

 • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
 • Visa vagy Electron bankkártyádat
 • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára.  A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.
A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

Ez a fizetési opció is díjmentes.

Ha bármi további kérdésed lenne, bátran keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

 e-mail: info@eko-jatszoszonyeg.hu
telefon: +36 30 975 2011