Fizetés és szállítás – Ingyenes szállítás!

Minden fizetési mód és a szállítás is ingyenes Magyarország területén! 

Az EKO Játszószőnyeg Magyarország Partnerei:

  • GLS Magyarország
  • BORGUN –  B-Payment Zrt. 

Az EKO Játszószőnyegeket minden esetben ingyenesen és az alábbi módokon szállítjuk ki Nektek.

Választhatod a

  • GLS Futárszolgálatot, amennyiben a házhozszállítást részesíted előnyben.

GLS – Flex Delivery Service/ Rugalmas kézbesítés szolgáltatással küldjük a csomagodat, ez a GLS szolgáltatás automatikusan 3 kézbesítési kísérletet biztosít az ügyfél számára, természetesen a Flex Delivery Service díját is mi álljuk! Ennek a szállítási módnak a különlegessége még, hogy a címzett kérhet új kiszállítási dátumot, megadhat egy új címet vagy átirányíthatja a csomagját egy GLS CsomagPontba.

A GLS SMS-ben vagy e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. A második SMS/email értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldik, itt már a futár számát és egy 3 órás időablakot is megad a GLS az ügyfélnek. Ha esetleg sikertelen volt az első kézbesítési kísérlet, az ügyfél kap egy értesítést, amelyben újabb kiszállítási módot választhat. Szükség esetén van egy harmadik kézbesítési lehetőség is.

  • GLS Csomagponton való átvételt, amennyiben jobban szereted, ha akkor veszed át az árut, amikor Neked kényelmes.
  • Személyesen is átveheted, ebben az esetben hívj minket telefonon és egyeztetünk időpontot.

1) Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Szállítás idő: 2-7 munkanap. 

A szállítás ingyenes! A szállítási díjat és az utánvétes fizetés költségeit minden esetben az EKO Játszószőnyeg Magyarország állja.

Az itt megadott szállítási költségek kizárólag magyarországi kézbesítés esetén érvényesek. Külföldre történő szállítás esetén utánvéttel történő fizetés nem válaszható. Külföldre történő szállítás ára eltérő, ez ügyben kérlek, egyeztess kollégánkkal telefonon vagy e-mailben (info@eko-jatszoszonyeg.hu, + 36 30 975 2011)

2) Személyes átvétel GLS CsomagPonton

GLS CsomagPont segítségével az ország területén megtalálható több mint 650 CsomagPont valamelyikében személyesen is átveheted a megrendelt csomagodat. A csomagpontok hosszú nyitvatartással elérhetőek, és sorban állás nélkül tudod átvenni a csomagodat. A GLS SMS-ben tájékoztat arról, ha a csomagod megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldeményedet (figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét). Amennyiben nem tudod átvenni a csomagodat, az érkezéstől számított 3. munkanapon még egy emlékeztetőt e-mailt küld Neked a GLS.

Ha utánvételt választasz, készpénzzel vagy egyes CsomagPontokon bankkártyával is kifizetheted a csomagodat. Ha ezt a szállítási módot választod, egy térképes kereső segítségével tudod meghatározni, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagodat. Az általad kiválasztott CsomagPont pontos címét írd be, mint szállítási címet és jelezd,hogy ez egy GLS Csomagpont!

Itt a térképes kereső linkje:

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses

Szállítás idő: 2-7 munkanap.

A szállítás ingyenes! A szállítási díjat és az utánvétes fizetés költségeit minden esetben az EKO Játszószőnyeg Magyarország állja.

Az átvételi hely pontos nyitvatartását és egyéb adatait a megfelelő GLS CsomagPont kiválasztásakor látod. További információt erről az átveteli lehetőségről a GLS hivatalos oldalán olvashatsz.

3) Személyes átvétel előzetes megbeszélés szerint

Lehetőség van személyes átvételre is, amennyiben ezt a lehetősége választod, kérünk, vedd fel a kapcsolatot kollégánkkal az info@eko-jatszoszonyeg.hu címen vagy a +36 30 975 2011 –es telefonszámon.

Ez a lehetőség is természetesen ingyenes. Ebben az esetben a csomagodat előre kifizetheted (banki átutalással vagy bankkártyával) vagy a helyszínen készpénzben is tudod rendezni.

Milyen fizetési módok közül tudok választani?

Többféle fizetési lehetőséget is kínálunk számodra, valamennyi fizetési mód ingyenes:

  • Banki utalás – ingyenes
  • Utánvét egyelőre készpénzes fizetésre van csak lehetőség, de hamarosan bankkártyával is lehet majd utánvétet fizetni a GLS futárnál – ingyenes
  • BORGUN kártyás rendszeren keresztüli fizetés ingyenes

1) Banki utalással:

Ha a kiválasztott termékeket szeretnéd előre utalással fizetni, akkor a végösszeget kérjük, az alábbi bankszámlánkra utald át:

Kedvezményezett neve: Méhész Csaba E.V.

Kedvezményezett bankja: OTP Bank

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11773188-03525753-00000000

A megjegyzés rovatba írd be a rendelésed számát!

Ha beérkezik az utalásod, mi 2 munkanapon belül összekészítjük a csomagodat és legkésőbb az azt következő munkanap elindítjuk a szállítását. Banki nyitvatartási időben történő utalás esetén 1 munkanapot számolj arra, hogy a pénz hozzánk megérkezzen. Ha banki nyitvatartási időn kívül utalsz, akkor csak a következő munkanap kezdődik a fenti számítás, hiszen a bank is csak aznap fogja feldolgozni az utalási kérésedet.

A banki utalással történő fizetés: díjmentes.

2) Utánvétel: Amennyiben a rendelésed értékét a csomagod kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az utánvét lehetőséget.

 Az utánvétel esetén nemsokára (várhatóan 2018 ősztől) választhatsz bankkártyás és készpénzes fizetés között! Egyelőre csak készpénzes fizetéssel tudsz fizetni.

Az utánvéttel történő fizetés díjtalan!

3) BORGUN kártyás fizetés:

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával, a fizetés a Borgun szerverén keresztül történik erős, SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így a vásárló banki adati garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására.

Elfogadható bankkártya típusok: Visa, VisaElectron, Maestro, Mastercard.

A Borgun 1980 óta nyújt internetes fizetési megoldásokat Európa számos országában, Magyarországon bankoktól független szolgáltatóként biztosít online és offline (bolti) fizetési megoldásokat. A Borgun szolgáltatásainak használatához nem kell újabb bankszámlát nyitni, a már meglévő bankszámlánkra utalják a beérkezett összeget, így egy ésszerű, költséghatékony megoldást választhatunk.

A Borgun Bank a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is.

A tranzakció a vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. Ami még nagyon fontos,  a vásárló kártyájának adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A vásárlás folyamata:

A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítjuk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fogsz tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhetsz. Meg kell adnia a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. A honlapon grafikonokkal segítik, hogy a kért adatokat hol találja a kártyán.

Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről  a vásárlót is tájékoztatjuk a képernyőn.

A B-payment Zrt. szolgáltatásairól weboldalukon tájékozódhat, itt kérhet ajánlatot, vagy személyesen érdeklődhet tanácsadójuktól email-ben, vagy telefonon: 06308838452.

Ez a fizetési opció is díjmentes.

Ha bármi további kérdésed lenne, bátran keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

 e-mail: info@eko-jatszoszonyeg.hu
telefon: +36 30 975 2011