Játékszőnyeg német minőségben

A kisgyerekek sérülékenyek, ezért mindenképpen szükséged lesz néhány olyan eszközre a  babád mozgásfejlőde során, amivel megóvhatod szemed fényét a balesetektől. A játékszőnyeg egy védőréteget, egy puha felületet képez a talajon, ezért a babád sokkal nagyobb biztonságban lesz, ha ezen játszik. Nem kell attól félned, hogy megüti magát játék közben, mert tompul az esések ereje.

A speciális alapanyag támogatja a mozgásfejlődést, hiszen segíti a kúszás megtanulásában. A mászás és később a járás elsajátítása sem lesz annyira nehéz ezen a csúszásmentes felületen.

A termék azért is annyira különleges, mert különlegesen nagy méretben vásárolható meg. Akár 180×180 centiméteres változatban is beszerezheted. Ez azért előnyös, mert a játék közben a babád mellé ülhetsz és több időt tölthettek együtt. Még az édesapa is odafér mellétek, tehát minden adott egy vidám családi délutánhoz.

A baba játékszőnyeg akkor is jó választás, ha több csemetéd van. Így mindig lesz alkalmuk arra, hogy együtt játsszanak. Nagyobb testvéreknek is kiváló játszófelület. Elmélyülhet a közöttük lévő kapcsolat, mivel biztonságos keretek között játszhatnak együtt. Meghívhatod vendégségbe a barátokat is, mert így még élvezetesebb lesz a játék, ráadásul mindannyian elférnek a játszószőnyegen.

A termék előállítására Németországban került sor az ottani, igen szigorú előírások szerint. Az Oeko-Tex Standard 100 terméktanúsítás garanciát jelent a magas minőségre. A játékszőnyeg babáknak nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, ezért pelenka és ruha nélkül is használhatjátok. Nincsen benne BPA, ftalát és azoszínezék. Nem okoz irritációt intenzív használat esetén sem.

A megfázást is elkerülheted vele, mivel védelmet nyújt a hideg ellen. Lerakhatod a padlóra vagy a szőnyegre, mert hamar átveszi a kicsi testhőmérsékletét. Annak sincsen akadálya, hogy kültéren használd, mert a csemeték a kertben is szívesen játszanak rajta. Folyadék – és víztaszító, így még a reggel kissé párás fűre is ráteheted.

A játékszőnyeg gyerekeknek rengeteg takarítástól kímél meg, hiszen beszennyeződés esetén a felületét elég csupán szappanos vízzel leöblítened. Időnként kimoshatod a gépben is egy 40 fokos programmal. A termék víztaszító, éppen ezért egy kendővel lteörlöd a felületét és újra használható lesz. Ez azt jelenti, hogy sokkal könnyebb a tisztítása, mint a padlószőnyegé vagy egy hagyományos játszószőnyegé.

Mivel hangelnyelő tulajdonsággal bír, így a szomszédokat sem fogja zavarni, ha egész este építőkockáztok vagy autóversenyt  rendeztek az EKO Játszószőnyegen.

A megvásárlása jó befektetést jelent, hiszen nem csupán játék közben használható. Ajánljuk babamasszázsra és jógázáshoz is. Akár Te is tornázhatsz rajta, amikor van egy kis időd. Sőt, jól jöhet a sátorozás vagy a piknikezés során. Érdemes berakni a felfújhatós medencék alá. A segítségével sokkal egyszerűbbé válik a puzzle-k kirakása és a gyurmafigurák elkészítése.

A játékszőnyeg tárolása nagyon könnyű, mivel csak fel kell göngyölíteni. Ezt követően kis helyen is elfér. Nyugodtan be lehet rakni az egyik sarokba a következő használatig. Egyszerűen szállítható, ezért akár a kirándulásokra vagy a nyaralásokra is el lehet vinni.

Hatféle, vidám színben kapható, mindegyikük remekül illik a gyerekszoba hangulatához. Kisfiús anyukaként a szürke, zöld valamint a kék árnyalatot ajánljuk a figyelmedbe. Ha kislányod van, akkor a lila, bordó vagy a narancssárga jelenthet jó választást.

A játékszőnyeg egy hosszú távú befektetés, nem sérülékeny, erős kopásállóság anyagból készült.

Tudatos szülőként és tudatos vásárlóként ajánljuk Neked ezt a terméket, hiszen a kiváló minőség mellett támogatja a gyermeked fejlődését és megőrizheted az egészségét. A kicsiknek pedig egy remek hely arra, hogy remekül szórakozzanak a saját játszószigetükön.